Dit artikel is ook beschikbaar in:

🚀 Standaard verzending Hoe te beheren Blackout Data

â„šī¸ Note: Dit artikel is automatisch vertaald met behulp van AI en kan onjuistheden bevatten. Als er iets mis is, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.


Gesloten voor een vakantie? Pakhuis onderhoud volgende week? Koerier in staking? đŸšĢđŸ“Ļ


Blackout Slots laat u blokkeren specifieke data (of zelfs specifieke uren op die data) zodat klanten ze niet kunnen kiezen voor Standaard Verzendkosten



📋 Voordat u begint


Zorg ervoor:


  • ✅ Standaardvaart is ingeschakeld Instellingen → Standaard verzending
  • ✅ De Slots inschakelen (facultatief) vinkje aan, dus de Blackout Slots kaart is zichtbaar


→ Vind de kaart onder Instellingen → Standaardvaart → Blackout Slots



đŸŽ›ī¸ Stap 1 Kies uw Blackout Type


Kies bovenaan de kaart ÊÊn van de twee opties:


  • Datumbereik → blokken hele dagen. Klanten kunnen geen datum binnen het bereik selecteren (dit is de standaard)
  • Datumbereik met tijdslots → blokkeert alleen specifieke uren binnen het bereik, waardoor de rest van elke dag beschikbaar


Voorbeeld


  • Carrier vakantie vanaf dec 24 Datumbereik om die dagen volledig te blokkeren
  • Een personeelsvergadering elke middag volgende week → gebruik Datumbereik met tijdslots om alleen die uren te blokkeren


â„šī¸ Het type dat u kiest is van toepassing op alle blackout items in de lijst



📅 Stap 2 Kies de data


Gebruik de agenda om uw datumbereik te selecteren:


→ Klik op een begindatumKlik dan op een einddatum


Het geselecteerde bereik is gemarkeerd zodat u het kunt controleren voordat u het toevoegt.



➕ Stap 3


→ Klik op de Voeg toe Button.


Het item verschijnt in de onderstaande lijst met de Begindatum en Einddatum.


Als u kiest Datumbereik met tijdslots, elke vermelding omvat ook:


  • Begintijd → wanneer de geblokkeerde periode begint (standaard 11:00 uur)
  • Eindtijd → wanneer de geblokkeerde periode eindigt (standaard 12:00 PM)


Pas deze dropdowns aan om precies de uren te blokkeren die je nodig hebt.


💡 Herhaal stap 2



đŸ—‘ī¸ Stap 4


Plannen veranderen


→ Zoek het item in de lijst


→ Klik op de Verwijderen knop


De data worden direct weer beschikbaar voor boeking (na het opslaan).



💾 Stap 5: Uw wijzigingen opslaan


→ Klik Opslaan in de save balk onderaan de pagina.


âš ī¸ Verduisteringen bereiken alleen uw storefront nadat u opslaan



🎉 Eindresultaat


Eenmaal opgeslagen:


  • ✅ Geblokkeerde data zijn grijs in de storefront kalender, zodat klanten ze niet kunnen selecteren
  • ✅ Met Datumbereik met tijdslots, alleen de geblokkeerde uren zijn niet beschikbaar
  • ✅ Uw schema blijft nauwkeurig door middel van feestdagen, onderhoud en vrije tijd 🎉



📚 Verwante hulplijnen


  • Standaard verzending: Hoe te instellen Minimum orderwaarde en Genereren Tijd Slots
  • Standaard Verzendkosten: Hoe afgesneden tijd en aantal dagen getoond aan klanten instellen
  • Standaard verzending: Hoe te instellen Eenvoudig vs Advanced Slot Beschikbaarheidsvoorwaarden

Bijgewerkt op: 10/09/2026

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!